donderdag 17 maart 2016

Hele drukke periode

Beste lezers,

Zo het is een hele lange tijd geleden.. Zoals jullie weten, ben ik heel lang bezig opzoek naar mezelf en vrijheid. Wat wil ik? Wie ben ik? Dat zijn de vragen wat ik mezelf stelde.

Ik had voornamelijk 1 doel voor ogen en dat was dat mijn hoofddoek weg moest. Het paste niet bij mijn denk -en levenswijze. Maar ik durfde het niet.. Uiteindelijk na een heftige periode besloot ik voor mezelf te kiezen. Ik ga mezelf gelukkig maken. Inmiddels draag ik paar maandjes geen hoofddoek en het is HEERLIJK!

Met mijn geloof ben ik ook deels openlijk voor uitgekomen. Ik voel niks voor mijn geloof. En ik ben het zat om na zoveel jaar dan nog een dubbelleven te gaan leiden. Ik ben nog steeds hetzelfde persoon als voorheen en verander niet. Er is wel 1 opmerkelijke ding en dat is dat ik nog steeds halal eet wat ik overigens niet bewust doe. Het is soort automatisme geworden waar ik nog overheen moet groeien.

Verder wil ik mededelen dat ik voor open sta om ex-moslima's te gaan ontmoeten. Ik vind het heel leuk om mensen op dat gebied of voorstanders van afvalligen te gaan ontmoeten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Voeg me toe op facebook: https://www.facebook.com/way.freedom.16
Like mijn pagina: https://www.facebook.com/pages/The-way-to-Freedom/444943145651986?ref=hl

Alvast bedankt!