woensdag 19 november 2014

Waarover?

Hallo lieve mensen,

Waar zouden jullie nog een artikel over lezen?

Op dit moment heb ik het druk, maar als ik weet over wat jullie het willen hebben dan is het makkelijker om mijn tijd in te delen.

Laat hieronder in de reacties weten waarover jullie meer willen weten.

2 opmerkingen:

 1. Ik heb een vraag. Mijn dochter van 14 in mei 15 wil moslima worden. Ik vind het echt niet fijn. Ben wel met haar in de blauwe maan moskee geweest in amsterdam sloten ? Weet jij jier iets van of hoe moet ik er mee omgaan. Het geeft heel veel spanning in huis alvast bedankt gr Theres

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Theres,

   Het spijt me dat ik laat antwoord geef, maar had het echt heel druk de laatste tijd. Maar hieronder beschrijf ik aantal dingen waar u misschien iets mee kunt.

   Ten eerste zou ik haar eerst vertellen dat ze echt heel goed onderzoek moet doen naar het geloof, omdat er veel bij komt kijken. En voor de rest zou ik haar accepteren zoals ze is maar ik zou haar uitleggen dat zij altijd je dochter blijft en dat u haar dan wijsmaakt dat jullie van oorsprong geen moslim zijn maar dat jullie je alleen aanpassen aan haar als jullie het echt vanuit jullie hart doen. Maar ik neem aan dat u zich niet wilt aanpassen in haar situatie en daarom is het aan haar om het te accepteren om haar oude leefstijl aan te houden.

   Ik kwam laats een bekeerling tegen die bij haar ouders (niet gelovig) gewoon geen halal eet omdat het gewoon voor spanning zorgt. Bij haar man de familie (moslim) eet ze wel halal. Misschien dat zoiets ook kan bij jullie, dat ze gewoon met jullie eet of het wel of niet halal is. Zij weten dat ze bekeerd is en ook tijdens de ramadan vast zij niet bij haar ouders. Gewoon omdat zij de oude leefstijl accepteert bij haar ouders.

   Ik hoop dat u hier misschien iets aan heeft, maar veel succes verder! Ik hoor nog van u als u nog vragen heeft.

   Groet

   Verwijderen

Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Voeg me toe op facebook: https://www.facebook.com/way.freedom.16
Like mijn pagina: https://www.facebook.com/pages/The-way-to-Freedom/444943145651986?ref=hl

Alvast bedankt!